ZIDAR ELVETIAN

Lucrează ca zidar în Elveția

Salariu de la 3800 la 4000

În ultima perioadă, Elveția și-a deschis porțile și este în așteptare de cât mai mulți români pentru a muncii în diferite domenii, precum construcțiile. Acum ai ocazia de a lucra ca zidar în Elveția, o țară foarte modernă și dezvoltată din toate punctele de vedere.

Lucrezi în România pe această meserie, însă salariul este foarte mic, iar condițiile de muncă sunt nemulțumitoare? Este timpul să schimbi ceva în cariera ta. Agenția Intermann te așteaptă cu oferte de muncă avantajoase pentru ca și tu să lucrezi într-un mediu benefic pentru dezvoltarea carierei tale, și să primești un salariu pe măsură.

ZIDAR IN ELVETIA

Care sunt sarcinile unui Zidar?

Meseria de zidar în Elveția nu este deloc ușoară. Este un job epuizant din punct de vedere fizic, însă ai nevoie să deții multe cunoștințe în acest domeniu, pentru a putea duce la bun sfârșit proiectul din cadrul șantierul de lucru. Printre sarcinile de zi cu zi pe care va trebui să le realizezi, se pot numără următoarele activități:

 • Interpretarea și înțelegerea planurilor de construcție;
 • Determinarea materialelor necesare;
 • Măsurarea distanței și a suprafețelor de lucru;
 • Așezarea cărămizilor folosind mortar ca liant și mistria pentru nivelare;
 • Fixarea cărămizilor folosind cleme din sârmă sau ciment;
 • Lucrul în siguranță pe schele aflate la diferite înălțimi;
 • Utilizarea echipamentelor și uneltelor pentru îndeplinirea sarcinilor;
 • Tăierea cărămizilor utilizând unelte manuale sau electrice;
 • Refacerea, curățarea sau vopsirea structurilor existente din cărămidă.

Acestea sunt câteva sarcini ce pot determina fișa postului tău, însă, în funcție de șantierul pe care vei lucra sau de nevoile angajatorului tău, este posibil să realizezi activități suplimentare sau altele decât cele menționate. Vei beneficia însă de instructajul unui specialist pentru a putea înțelege cât mai bine ceea ce ai de făcut.

De asemenea, oportunitatea de a lucra ca zidar în Elveția, îți va oferi șansa să înveți tehnici și metode de lucru noi ce te vor ajuta să capeți mai multă experiență și să te dezvolți pe plan profesional.

Salariu de la 3800 la 4000

Ce abilitați trebuie să ai pentru a lucra ca Zidar în Elveția?

Dacă vrei să obții un loc de muncă în Elveția, ai nevoie în primul rând de diplome sau atestate care să demonstreze că ai studii în acest domeniu și ești calificat. Experiența ta va fi următoarea analizată pentru a putea decide dacă poți fi selectat pentru un asemenea job.

Agenția Intermann este în căutare de muncitori serioși, calificați, ce au o experiență bogată și solidă pentru meseria de zidar. Pe lângă aceasta, este neecsar să ai și următoarele abilități:

 • Cunoașterea materialelor, metodelor și instrumentelor implicate în zidărie și construcție de clădiri;
 • Capacitatea de rezolvare a problemelor;
 • Abilitatea de a lucra singur sau ca parte dintr-o echipă de lucru;
 • Abilitatea de a comunica cu alți meșteri, cum ar fi dulgheri, electricieni sau instalatori;
 • Capacitatea de a-ți gestiona timpul pentru a putea termina toate sarcinile zilnice.

Pe lângă aceste abilitați, ai nevoie de o condiție fizică foarte bună. Deoarece este o slujbă ce implică mult efort fizic, trebuie să fi apt pentru lucrări ce includ ridicarea de materiale grele, sau obiecte voluminoase. Vor exista zile în care va trebui să stai în picioare pentru perioade lungi de timp, așa că starea de sănătate trebuie să fie în cea mai bună formă.

De asemenea, cunoașterea unei limbi străine este foarte importantă. Pentru că va trebui să lucrez pe un șantier din Elveția alături de alți angajați străini, va trebui să vorbești într-o limbă străină pentru a putea stabili o bună comunicare cu ceilalți. Engleza sau franceza sunt cele mai sigure, iar dacă poți vorbi una dintre aceste două limbi măcar la nivel conversațional, atunci poți aplica cu încredere pentru un job ca Zidar în Elveția.

Salariu de la 3800 la 4000

🇨🇭 Aplicarea pentru Zidar Elveția 🇨🇭

Salariu de la 3800 la 4000

Ce îți poate oferi un job ca Zidar în Elveția?

În primul rând, agenția Intermann îți oferă șansa de a lucra într-o țară foarte dezvoltată, pentru un salariu care să îți ofere siguranță și mulțumire pentru efortul depus. Te poți aștepta la un salariu cuprins între 3200 de euro și 4000 de euro. De asemenea, este bine să știi că salariul tău va fi stabilit conform legii elvețiene cu aceleași condiții ca a unui cetățean local.

Vei avea parte de experiențe noi ce te vor ajuta să înveți tehnici și metode noi de lucru. Astfel vei putea să îți consolidezi cariera și să evoluezi. Pe lângă planul profesional, te vei putea dezvolta și personal, acumulând experiențe noi de viață.

Elveția este o țară foarte frumoasă, cu multe zone turistice pe care le poți vizita în timpul liber. Este o țară stabilă, ce îți oferă încredere și oportunitatea de a strânge bani pentru o viață nouă.

Ofertele de muncă sunt stabilite pentru o perioadă mai lungă de timp, așa că va trebui să te pregătești pentru această experiență. Dacă nu vrei însă să stai plecat în străinătate pentru mai mult timp, poți să alegi oricând unul dintre joburile oferite de șantierele din Franța.

Salariu de la 3500 la 3800

Cum poți lucra ca Zidar în Elveția?

Pentru a putea beneficia de ofertele noastre de muncă, poți completa rapid chestionarul din partea de jos a paginii. Acest chestionar a fost creat pentru a te putea cunoaște și pentru a afla cât mai multe informații despre competențele tale și despre experiența ta în meseria pe care o desfășori. Ai posibilitatea de a suna direct la numărul de telefon afișat pentru a discuta cu echipa noastră de recrutare.

Echipa Intermann este dispusă să te ajute și să îți ofere sfaturile necesare pentru a putea găsi cel mai bun loc de muncă în funcție de ceea ce știi să faci. Selecția pentru un job în Elveția este însă mai strictă față de celelalte. Suntem în căutare de meseriași calificați, cu experiență, cunoascatori de engleză sau franceză pentru a se putea descurca pe șantierele din Elveția.

Chiar dacă se întâmplă să nu te califici pentru un loc de muncă în Elveția, poți alege din celelalte oferte de muncă pe care ți le punem la dispoziție. Echipa noastră te va ajuta să găsești jobul ideal în funcție de competențele tale și de nevoile pe care le ai.

Lucrează și tu ca zidar în Elveția pentru a obține un salariu mulțumitor. Agenția Intermann te așteaptă cu foarte multe oferte de muncă din care poți allege.

Salariu de la 3500 la 3800