DULGHER ELVETIAN

Lucrează ca dulgher în Elveția

Salariu de la 3500 la 3800

Un dulgher este un meseriaș în construcții care lucrează cu echipe de construcții pentru a ridica, regla și repara cadre din lemn în diferite proiecte. Acesta lucrează cu mâinile folosind instrumente pentru a construi și instala cadre din lemn care să reziste o viață.

Elveția este la mare căutare de dulgheri români care să lucreze pe șantiere moderne, pentru un salariu mult mai mare față de cel oferit în România. Poți avea și tu șansa de a lucra într-o țară modernă, dezvoltată pe toate domeniile, și pentru a primi un salariu care să îți depășească așteptările.

Agenția Intermann este pregătită să te ajute pentru a te putea angaja în Elveția, pe postul de dulgher. Avem multe oferte de muncă disponibile din care poți alege în funcție de nevoile tale.

DULGHER ELVETIA

Care sunt responsabilitățile unui dulgher în Elveția?

Meseria de dulgher este foarte importantă în domeniul construcțiilor. Un astfel de meseriaș calificat poate avea următoarele responsabilități:

 • Citirea planurilor, schițelor și desenelor pentru a înțelege mai bine cerințele de lucru;
 • Realizarea de măsurători și calcule pentru a determina cantitatea de material necesară;
 • Tăierea, modelarea și netezirea lemnului conform măsurătorilor;
 • Construirea de uși, scări, rame de ferestre sau cadre pentru clădiri, folosind materie primă sau articole prefabricate;
 • Așezarea podelelor, acoperișurilor, asigurând gradul de nivelare și compatibilitate potrivit;
 • Sculptarea și asamblarea de mobilă, dulapuri, rafturi sau alte articole din lemn;
 • Inspectarea locurilor și efectuarea de reparații;
 • Construirea de schele sau alte structuri de construcție.

În funcție de tipul șantierului pe care vei fi repartizat și de proiectul pe care va trebui să îl realizezi alături de echipa de lucru, va trebui să desfășori probabil și alte activități. Cu toate acestea, vei avea la dispoziție un supervizor care îți va explica ceea ce ai de făcut, și te va îndruma pe parcursul realizării proiectului de construcție.

Totodată, avem parteneriate cu firme ce oferă locuri de muncă atractive în special pe teritoriul Franței, dar și în alte țări europene cum ar fi Germania sau Suedia. Un job în străinătate îți oferă oportunitatea de a te bucura de un salariu mult mai motivant, dar și de a cunoaște o altă țară, cu cultururi diferite, oferindu-ți experiențe de neuitat ce îți vor schimba viața.

În ceea ce privește programul de muncă, te putem asigura că vei găsi orele de lucru potrivite cu programul tău, în funcție de disponibilitatea turelor și de tipul de job ales. Cel mai important lucru este să devii din ce în ce mai bun, cu fiecare zi ce trece.

Misiunea noastră este de a crea o legătură perfectă între dorințele tale și cerințele angajatorului. Astfel îți putem asigura o colaborare valoroasă între tine și angajatorul tău. De asemenea, avem grijă ca totul să fie legal pentru ca tu să beneficiezi de un mediu excelent și propice pentru evoluția carierei tale.

Salariu de la 3500 la 3800

Care sunt abilitățile pe care trebuie să le ai ca dulgher în Elveția?

Fiind o meserie destul de complexă, ca meseriaș ai nevoie de anumite abilități și cunoștinte pentru a putea lucra pe un șantier din Elveția. Printre acestea, se numără următoarele:

 • Cunoașterea excelentă a tehnicilor de tâmplărie, a metodelor de instalare și construcție;
 • Cunoștinte în utilizarea echipamentelor manuale și electrice;
 • Bună înțelegere a matematicii de bază;
 • Capacitatea de a citi schițe, planuri sau documente tehnice;
 • Condiție fizică bună și rezistență la efort;
 • Abilitatea de a lucra singur sau în echipă;
 • Abilitatea de a comunica cu alți meseriași sau angajați pentru a putea realiza cu succes sarcinile zilnice.

Pe lângă aceste abilități și cunoștinte, este foarte important să cunoști o limbă străină, cum ar fi engleza sau franceza, măcar la nivel conversațional. Deoarece vei lucra pe un șantier din străinătate este necesar să poți vorbi o limbă internațională pentru a te putea înțelege cu supervizorii, șefii de echipă sau cu ceilalți angajați.

Vârsta nu este un criteriu de alegere, atât timp cât poți dovedi că ești apt să realizezi activități ce implică forță fizică și rezistență la efort. Vor exista zile în care vei fi nevoit să lucrezi în ploaie, vânt sau căldură, ceea ce înseamnă că starea ta de sănătate trebuie să fie în cea mai bună formă.

Experiența ta de muncă va fi atent analizată, pentru a putea stabili dacă poți face față responsabilităților de pe un șantier modern din Elveția. Partenerii agenției Intermann sunt în căutare de meseriași calificați, serioși și cu experiență solidă în acest domeniu.

Salariu de la 3500 la 3800

🇨🇭 Aplicarea pentru dulgher în Elveția 🇨🇭

Salariu de la 3500 la 3800

Ce îți poate oferi un job în Elveția?

Elveția este foarte cunoscută pentru locuri de muncă bine plătite, dezvoltate în toate domeniile, siguranță și stabilitate. Un job în această țară reprezintă o oportunitate foarte bună pentru tine de a te dezvoltat atât pe plan financiar cât și personal. Vei avea ocazia să lucrezi pe șantiere moderne, cu echipamente tehnologizate, și să înveți metode și tehnici noi de lucru.

Experiența de a trăi în Elveția te va pune în contact cu zone turistice pe care le poți vizita în timpul liber. Salariul tău va fi stabilit conform legii elvețiene, având aceleași condiții ca a unui cetățean local. De asemenea, în funcție de cunoștințele, abilitățile și experiența ta vei primi un venit mulțumitor care îți va depăși așteptările.

Echipa din spatele agenției este pregătită să te ajute și să te îndrume pe tot procesul tău de angajare. Indiferent de ceea ce cauți, noi te vom pune în legătură cu ofertele de muncă ideale pentru competențele tale. Ne poți suna oricând pentru a afla informații suplimentare, sau pentru a cere sfaturi atunci când vei fi pus în situația de a alege jobul pentru care vei lucra.

Agenția Intermann este în căutare de oameni serioși, care își cunosc foarte bine meseria, și care să lucreze într-un mediu prielnic pentru propria dezvoltare. Suntem atenți la nevoile și cerințele tale, astfel încât, atât tu cât și angajatorul tău, să fiți mulțumiți în urma colaborării.

Salariu de la 3500 la 3800

Cum poți obține un job de dulgher?

Poți completa simplu și rapid chestionarul de mai jos ce a fost conceput de echipa noastră de specialiști în recrutare. Acest chestionar are ca scop cunoașterea ta, a experienței tale de lucru, și a unor informații, pentru a te putea ajuta să îți găsești jobul ideal. De asemenea, ai opțiunea de a ne suna și de a discuta direct cu noi.

Pe baza competentențelor, abilităților și experienței tale, vei primi imediat ofertele de muncă potrivite pentru nevoile tale. Procesul de selecție pentru joburile din Elveția sunt puțin mai stricte deoarece partenerii cu care colaborăm caută cei mai buni meseriași calificați pe postul de dulgheri.

Este bine să știi că ofertele pentru Elveția sunt pe perioade mai lungi de timp. Dacă nu ești de acord să muncești pentru un timp mai îndelungat, poți alege un job în Franța, pentru un timp mai scurt. Ai posibilitatea de a alege din mai multe oferte avantajoase.

Agenția Intermann îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști pentru ca tu să poți alege o ofertă de muncă potrivită pentru tine. Fie că este în Elveția, fie că este în altă țară, vei găsi cu siguranță un job bine plătit. Alătură-te și tu echipei Intermann și lucrează ca dulgher în Elveția!

Salariu de la 3500 la 3800